torstai 28. tammikuuta 2010

Pakkasta vaan.

Vielä ainakin seuraavat kaksi viikkoa. Jokin on imenyt meikäläisestä energiatkin melkein miinukselle. Aina ei meinaa millään jaksaa koko päivää loppuun asti. Ehkä tässä kylmyydessä lämpimänä pysyminenkin vie jo niin paljon energiaa, ettei sitä enään illalla meinaa riittää ja ilta menee sohvalla hornaamiseen. Olen silti ollut aina sohvalla hornaaja, mikä tarkottaa sitä, että harvemmin pysyn illalla hereillä telkun vieressä kymmentä minuuttia pidempään.

Töissä ollaan myös eletty aikamoisia extreme päiviä kun henkilökunnan sairaslomien lisäksi lämmin vesiputki sanoo sopimuksensa irti puoleksi viikkoo ja lämmityskin joudutaan katkasemaan puoleksi päiväksi sillä aikaa kun ulkona paukkuu -20 pakkasta ja käy jäätävä viime. Noh aina sitä voi oppia uutta ja huomata selviävänsä mitä haastavammista ja ihmeellisimmistä päivistä.
Isäntä sen sijaan on saanut, jonku ihme energiapaukun noitten tonttihommien kans sen jälkeen kun alkoi seiniä villottamaan. Toistaiseksi on kuulemma hommat sujunut ihan mukavasti. Iltaakaan en saanut sitä kotona viettämään nyt kun valon kanssa pystyy jotain tekemään. Viikon päästä olisi jälleen myös tarjolla turun messukeskuksessa sisustus ja rakennusmessut. Hiukan olisi haaveena päästä siellä piipahtamaan. Samana viikonloppuna olisi myös kaksi hyvää ystävää menossa Raumalle Irinan keikalle ja sinnekin tekisi niin kovin mieli. Vaikeita päätöksiä.

Viime aikoina on tullut surffailtua aika taajaan netissä. Monillakin sivustoilla ja teemoilla. Yksi näistä on huuto.net. Aikaisemminkin olen vähän jotain sieltä huudellut esim. tämän ihanan kulmaan sopivan työpöydän, jonka ääressä tälläkin hetkellä naputtelen. Yllättävän hyvin on toiminut kaupat ainakin tähän asti. Viimmesimmän huudon tein pari viikkoa sitten. Tällöin huomioni kiinnitti maalaisromanttinen sisustuspaketti, jonka kerrottiin sisältävän aidosti vanhaa. Näytin kuvia isännällekin, joka oli sitä mieltä myös, että pitäisi piruuttaan kokeilla. Ja niinpä sitä saatiin postista kasa vanhaa tavaraa, joku voisi sanoa roinaa, mutta meille aarteita.
Kopat saa ehkäpä tulevaisuudessa uuden värin kylkeensä;)
Ruostuneita perus öljylamppuja nyt löytyy lähes joka talosta, mutta
Tämä oli miedän mielestä tosi hieno!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti