lauantai 9. tammikuuta 2010

Komiaa keliä!

Pitkästä aikaa kunnon talvi. Vaikka pukeminen alkaa pikku hiljaa ottaan päähän niin on se hianoo, että on lunta ja pakkasta. Mittari on näyttänyt välillä reilusti -20. Se on tarkoittanut kyllä sitä, ettei olla menty tontille sormiamme palelluttamaan. Tais siis tontilla ollaan kyllä oltu, muttei missään kovin "tarkoissa" hommissa. Koska moottorisaha suostui yhteistyöhön näillä pakkaslukemilla, niin päätettiin hieman työstää taas puukasaa pienemmiksi klapeiksi.


Se oli vaihteesta ihan mukavaakin hommaa ja siinä pysyi melko lämpösenäkin.

Nyt kun Joulu on turvallisesti ohi, voin varmaan paljastaa ne isännän lahjat, joiden valmistumisesta olen aiemmin raportoinu. Toiveena on ollut jo vähän aikaa pannumyssy. Ensimmäinen kokeilukappale kutistui koneessa aika paljon enemmän kuin odotin. Siitä tulikin sitten anopille teekupinmyssy, joka pitää kupposen kuumaa lämpöisenä aina tentin ajan. Ja kuuleman mukaan onneakin se on tuonut tentteihin mukanaan. Noh, toinen otos mahtuukin jo ainakin isännän pienemmän pannun päälle mainiosti. Lisäksi tein pari pannulappua. Vähän kuin samaa sarjaa:)

Ja se toinen itse väkerretty lahja oli tämä koko syksyn mittaan jatkunut projekti: peitto. Matkan varrella tuli paljon ohjeistusta minkä kokonen ja mallinen yms. sen pitäisi olla. Päätinkin sitten osoittaa sen ohjestajalle ikiomaksi. Mittojen mukaan ja rakkaudella tehdyksi:P Kuvassa taiteltuna niin, että neljäs osa näkyy.

Lomalla kun vietimme aikaa mökillä oli myös aikaa näprätä. Pidemmän aikaa olen haaveillut uusista villasukista. Villasukat valmistui ja vielä pipo ja säärystimetkin. Villasukat ovat jo kovassa käytössä, mutta pipo vielä hieman vähemmällä. Se näyttää nimittäin ihan peruukilta päässä :( .
Mihinkähän sitä tänään ryhtyisi? Keräilemään kirppikselle vietävää kamaa.. vai suunnittelemaan pikkueskareiden kevättä.. vaiko rämäkarhukoplalauman kevättä.. entäs menisikö sitä tänäänkin hieman puuhommiin? Saas nähdä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti