perjantai 22. tammikuuta 2010

Mihin se aika oikein katoaa!!

Nyt on taas se aika vuodesta kun tuntuu, että mitään ei ehdi. Tuntuu, että päivät kuluu töissä ja nukkuessa. Kerran jo aloitin uuden blogi kirjoituksenkin, mutta sitten tökki netti:( Noh. Tontilla on yritetty olla taas hiukan kiristyvistä pakkasista huolimatta. Räystäslautoja pähkäillessä ja niitä sovitellessa on mennyt taas mukavasti muutama tovi ja meneekin vielä monta lisää. Alku on kyllä hyvällä mallilla:)
Tilasin itselleni vihdoista viimein novita-lehden kokeeksi. Paljastui sitten, että isäntäkin oli sen minulle tilannut. Eilen tupsahtikin sitten lehtiä kaksin kappalein luukusta.:) Saas nähdä löytyykö sieltä mukavia kokeiltavia ohjeita. Tällä erää kokeilin tehdä itelleni pipoa. Kaksin kappalein niitä valmistuikin.
Tein tänä vuonna vaihteeksi uuden vuoden lupauksen. Lupasin pitää itsestäni parempaa huolta. Panostan mahdollisuuksien mukaan liikkumiseen ja nukkumiseen. Mikä syksyllä jäi vähemmälle.. Eritoten liikkuminen. Olen myös käynyt kyselemässä syytä siihen, miksei henki ole kulkenut nenän kautta enään pitkään aikaan. Sain kassillisen erilaisia lääkkeitä ja sumutteita ja ohjeen tulla takasin jos ei helpota. Kahden eri sumutteen jälkeen näyttää siltä, että takaisin on marssittava. Sitten onkin vissiin jo jokin toimenpide odotettavissa. Eilen olin Mary Kay "kauneuskutsuilla". En ole koskaan ennen ollut. Mukava kokemus, mutta hiukan jäi harmittamaan kun en raaskinut oikein mitään ostaa. Sen verran olivat hintavia tuotteita.:( Tänään vuorossa parturi ja vihdoin uutta väriä tukkaan. Nautin niin paljon parturin tuolissa istumisesta. Ihanaa!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti