torstai 4. helmikuuta 2010

Näin sitä mennään

Olen kuullut nyt monen puhuvan hyvää piikkimatoista, joita joulun alla paljon markkinoitiin. Tähän mennessä olen vain naureskellut moiselle kapistukselle, mutta nyt positiivisten kommenttien perusteella on minunkin kiinnostumiskynnys ylitetty. Mukavasti kuulemma rentouttaa ja virkistää väsyneitä ja jumittuneita lihaksia. Ajattelin sitten vain yhtäkkiä poiketa hakemaan moisesta kapistuksesta halpaversion Tokmannista. Mutta jälkeenpäin oon voinut taas todeta että helpommin ajateltu kuin tehty. Jo Tokmannilla sanottiin menekin olleen niin kova, että koko Suomesta ei taida tällä hetkellä löytyä. Tilauksessa kuulemma on, mutta eivät ole listalla ensimmäisenä niitä saamassa. Minä plikka en uskonu vaan painelin seuraavana päivänä paikalliseen Halpa-Halliin. Samaa ei oota tarjottiin sielläkin. Tänään vielä riitti sisua yrittää kahdesta paikasta ja nyt voin todeta, että taitaa olla parempi unohtaa haaveet piikkimatto testistä ainakin hiukaksi aikaa..

Ihana talvi jatkuu edelleen. Helmikuun loppuun voisi tehdä kyllä tilauksen siitä, että tämä talvi loppuisi yhtä äkkiä ja huomaamattomasti kuin alkoikin. Eräänä päivänä menneellä viikolla oltiin Wallun kanssa lenkillä mätäsnevantiellä ja nähtiin ihanan outo valoilmiö pitkästä aikaa!

Mylly parka kuvastaa hyvin lumimäärää mikä valtaa tonttia tällä hetkellä:(


Räystäiden väkerrys puuhissa on edetty siinä määrin, että telineet voitiin purkaa yhdeltä nurkalta pois tieltä. Hommia piti paiskia enemmänkin viikonloppuna tai ainakin kuljettaa tarvittavaa materiaalia tontille. Johtotähti 2 jätti kuitenkin meidät ensimmäistä kertaa tienpäälle, kun puolet kuormasta oli saatu kerättyä jo kyytiin. Noitten ainoitten liikennevalojen väli tuntuu olevan kohtalokas meidän johtotähdille kun edellinenkin jätti aiemmin aivan samaan kohtaan. Toiselle puolen tietä vaan. No ei muuta kuin soitto luottomiehelle, jonka avustamana auto saatiin asemanpihaan. Tuntien tutkimisen jälkeen vikakin löytyi. Kytkinlevy oli antanut periksi:( Myös punaínen paholainen on alkanut nikottelemaan ja suuntaa tohtoriin huomenna. Täytyy toivoa, että saadaan molemmat biilit kuntoon pian, ettei jouduta vallan kävelymiehiksi.


Ja sitten vaihteesta käsitöihin. :) Tällä kertaa valmistui Huopanen langasta "koppa", jossa voin säilyttää keskeneräiset työt ja nostaa ne aina iltasen viereeni soffalle.

Lataamani kävijälaskuri näyttää sellaisia lukemia, että täällä täytyy jonkun muunkin käydä kurkkimassa. Olisi kiva kuulla kommentteja ja kuulumisia kun sivuilla poikkeilette:)

1 kommentti:

  1. Moikka!

    Minä löysin blogisi sattumalta ja linkitin sen myös äidille Saarenkulmalle. Eli me täällä ainakin seuraamme talonrakennusprojektianne:)

    kati

    VastaaPoista