tiistai 9. elokuuta 2011

Raksalla taas

Jestas miten voi olla vaikeaa taas tämä blogin päivittäminen.. Asiaa olisi vaikka millä mitalla=) Pientä raksa päivitystä taas.

Katolle on noussut piippuja! Tai oikeita piippujahan noista on kaksi tiilistä ja loput ilmanvaihdon läpivientejä, jotka nyt sitten olosuhteiden sanelemana tuli kaikki julkisivu puolelle. Piiputhan on ollu viime syksystä asti valmiina katon rajaan, mutta nyt ne saatiin vihdoin pahimpien helteitten hellitettyä puhkastua katosta läpi asti. Piiput on vielä pellittämättä. Sen aika on sitten joskus. Aikamoinen tötsä viidakko;)


Yläkerran ikkunat on myös löytäny oman paikkansa. Vihdoin on yläkertakin kunnolla sateelta ja tuulelta suojassa.

Sisällä on listotettu ja asennettu laminaattia. Listat näyttää tosi hyvältä. Ainut "moka" on siinä, että menin maalikauppiaan suosituksesta sävyttämään katto maalin, joten katon paneelit on nyt ehkä häiritsevänkin eri väriset kun kyljessä kulkevat listat, joita ei oikein saanut mistään puuvalmiina, että oltais ite maalattu. Täytyy nyt kattoo kuinka paljon ero alkaa ärsyttämään.. Lattia on meidän mielestä kovin onnistunu. Kävijöiden kesken se on kyllä jakanut mielipiteet ihan kahtia. Siittä joko tykätään tai sitten ei oo kävijän tyyliä yhtään;) Vanhaksi riihen lattiaksikin sitä on sanottu. Parhaita on ollu kysymykset siitä, minkälainen lattia meinataan laittaa (laminaatin ollessa paikoillaan).


Nyt vaan ootellaan väliovien saapumista, että saataisiin jalkalistatkin paikoilleen.

3 kommenttia: