tiistai 30. elokuuta 2011

Aatun talvivarustus

 Äiskä rentoutuu edelleen käsitöiden parissa tai jotain näpräämällä. Aika vaan on kovin kortilla, mutta aina välillä jotain pientä valmistuukin. Tällä kertaa talvivarustusta pojulle. Pitihän niistä kuva ottaa mallin yllä. Malli vaan on niin touhukas kaveri, ettei meinannut tumput ja sukat tallentua millään tunnistettavasti. Lakkikin on vielä päättelemättä, mutta eipä se menoa haitannut. Kypärämyssyn tuo taitaa alleen kaivata kun en ommellut sinne vuoria. Muuten tuuli viukaa läpi..


Malli : Novitalta vauvan asusteet
Lanka: Novita Wool
Lankaa kului: 97g

Aatu on kova poika touhuamaan ja jumppaamaan. Päätä on pönötetty melki laitokselta asti ja hereillä olo aika pitäis viettää aina vaan pystyssä! Eikä yhtään auta vaikka äiskä koittaa vähän väliä muistuttaa, että olet vielä pikkuvauva eikä ne seiso tai istua pönötä. Äiskää vaan hirvittää ettei se käy selän ja jalkojen päälle..


Makuja ollaan vähän maisteltu. Iskän kanssa ainakin karviaista ja nakkiakin on nuolastu. Mami ehti äiskän silmän välttäessä kastamaan tuttia jäätelöön! Ja äiskä makustutti eilen banskua. Hauskaa oli taas.=)

1 kommentti:

  1. Voihan ihanuutta!!!! Hienot vermeet olet kutonut <3: Milla

    VastaaPoista