torstai 11. elokuuta 2011

Herkkulainen

Ei ole sunnuntain jälkeen enään vain Herkkulainen vaan saa ihan oikean ja oman nimen. Täytyy toivoa, ettei nimi miestä pahenna;) Juhlat pidetään mummilassa ja paikalle on kutsuttu vain 15 lähintä. Kutsuja näprättiin Herkkulaisen kanssa siihen malliin, että erillisiä  kiitoskortteja ei lähetetä. Kutsussa oli muistona sekä kuva, että pikkuruinen sormiväreillä painettu jalanjälki. Sen verran pikkumiehessä oli taiteilijan vikaa, että varpaat kipristeli minkä ehti. Kaikista ei siis tullut ihan muotovalioita, mutta ei ollut tarkoituskaan:)


 Tulevalla kotikylällä on perinteenä muistaa vauvaperheitä leipomalla rotinoita vauvan syntymän johdosta. Rotinoiden tarkoituksena on keventää tuoreen äidin taakkaa tuomalla leipomuksia, joita voi tarjota sitten kahvivieraille, jotka tulevat vauvaa katsomaan. Nykyään on vissiin myös yleistä vastaanottaa rotinat ristiäisten alla. Niinpä meillekin kurvasi kaksi kylän naista perjantaina rotinoita mukanaan. Ja niitähän oli! Etukäteen oli varoiteltu, että kannattaa tehdä tilaa pakastimeen, mutta ei ne kaikki olisi mahtunu meidän pakastimeen vaikka olis ollu tyhjä koko pakastin.. Oltiin ajateltu, että meille riittää ristiäisiin jälkkäriksi pelkkä kakku, mutta nyt saadaankin aikaan kunnon herkkupöytä. Nams!:P Mukana oli vielä kukka kimppu ja 5 pakettia vaippoja äiti-lapsi kerholta. Eikä me oltu suinkaan ainoita ketä perjantaina rotinoilla muistettiin. Samanmoisen määrän vastaanotti kaksi muuta vauvaperhettä. Kylällä kun on menossa oikea vauvabuumi=).


Päiväunia meillä nukutaan missä milloinkin ja koska parhaiten sopii. Toissapäivänä torkahdettiin äiskän viekkuun kun äiskä oikaisi päivän postia tutkimaan. Pienimies suuressa sängyssä=)

1 kommentti:

  1. En meinannu aluksi edes huomata koko poikaa tuolta sängystä! ;) Aivan ihana toi kastejuhlan kutsu!!!!! Ja kakkukin näyttää namilta *maiskis* Milla

    VastaaPoista