tiistai 23. elokuuta 2011

Ensimmäinen huonekaluhankinta uuteen kotiin

Nimittäin tänään käyntiin valitsemassa uusi sänky. Vaikka kaikki tai ainakin suurin osa vanhoista mööbeleistä kulkee mukana niin sänkyä on koskenu erillinen sopimus alusta asti. Vanhaa ei sinne enää rahdata, mutta myöskään uutta ei tänne pilviin enää raijata. Nykyistä sänkyä en oo missään vaiheessa tuntenu omakseni ja oonki pitkään odottanu sitä hetkee, että pääsee omaan sänkyyn. Uni meikäläisellä tulee missä vaan (paitsi Satks:n synnytysosastolla), että siittä ei oo onneksi tarvinnu tinkiä. Isännys sen sijaan on valittanu jo useemman vuoden selkäjumia mikä johtuu liian pehmeästä ja upottovasta sängystä. Meikäläinen taas haluaa pehmeän pesän jossa kölliä, mutta kuitenki sängyn missä ei tarvi tulla merisairaaks keskellä yötä isännän kääntäessä kylkeensä. Lähtökohtana oli siis löytää sänky, joka olisi tarpeeksi jämäkkä ja pitkä isännälle, mutta pehmeä pesä minulle.

Päätettiin poiketa Porin reissulla Askoon kurkkaamaan monessakin mielessä ja sänkyhän sieltä lähti matkaan mukaan. Tai siis matkaan ei lähteny mitään, mutta tilaukseen. Ihan helppohomma se ei tietenkään taas ollu, mutta sentään 25% alennus sattui olemaan päällänsä. Sänky koostuu kahdesta runkopatjasta, jotka klikataan "klipseillä" yhteen. Isännälle löytyi "kova" sänky, jota sai 210 pitkänä, mutta meikäläisen pehmeetä sänkyä ei saaanukaan kun 200 pitkänä. 210 senttinen vaihtoehto olis ollu tuplahintanen. Niinpä halvemmasta versiosta tehdään erikoistapauksena yhtäpitkä. Alennuksen kanssa lisähintaa tuli onneksi vain noin. 50egee. Vaikka onhan se paljon jos ajattelee, että kyse on 10cm ja ulkomäöstä, mutta onnistui kuitenkin ja molempien toiveet saatiin toteutettua=) Toimitus aikaa on 4 viikkoa, mikä passaa meille mainiosti kun tarvetta ei ihan vielä ole.

Patjat on siis perinteistä Asko Bonnel mallistoa. Isännällä jämäkkä AAMU, jonka pitäisi kestää kiloja ja kulutusta ja meikäläiselle AINO, pehmeän ystävälle.=) Täytyy toivoa,että tämä osoittautuu käytössä kannattavaksi hankinnaksi. Unikulmaan meillä ei kyllä varat riitä..

kuva täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti