sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Päivä joka ei lähde millään käyntiin

Tämä on taas sarjassamme niitä päiviä, jotka ei lähde millään käyntiin. Ulkona on harmaata ja pään sisällä tuntuu ihan utuiselta. Ehkäpä osa syynä saattaa olla eilisten euroviisujen ja tuloslähetysten vahtaaminen. Ei taida olla tämmöinen valvominen enää meikäläisen hommaa.. Noh toisaalta voipi olla, että parin viikon päästä ollaan pystyssä kaiket yöt. Loppuviikosta tuli ilmoitus valmiista keittiökaapin rungoista, joten isännälle tuli kiirus saada keittiön seinä ja kattopintoja siihen malliin, että kaappia voidaan asentaa. Meikäläistä jännittää aina vaan enemmän..

Tässä vihdoin kuvaa hellasta tällä hetkellä.


Pesuhuoneen, saunan, kodinhoitohuoneen ja vessan lattiat laatotettu. Saumat vain uupuu. Huojentava tieto on myös se, että suihkun ja saunan välinen lasiseinä saadaan kaikista kummallisuuksista huolimatta toteutettua. Kalliiksihan sekin ratkaisu muoduostuu, mutta eiköhän siitä jotenkin selvitä=) Tarjoukset seinään on saatu 4 eri paikasta ja mukavan ripeäsri. Kerrankin!


Isäntä maalaushommissa. Katot maalattiin vielä kertaalleen paikoilleen, koska asennuksessa tuli väkisin paikkausta vaativia kohtia. Peltohommat ovat täydessä vauhdissa, joten isäntä on saanut puurtaa tontilla yksikseen. Minusta ei nyt kyllä ole katonmaalaus puuhiin yms. Jotain pikkusia siivoushommia olen yrittänyt touhuta. Ehkäpä tässä suuntaan taas kohta perässä kanasalaatti kainalossa. Nams!


Niin ja illalla tietenkin keskitytään peliin. MM-finaali Suomi vs. Ruotsi!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti