lauantai 21. toukokuuta 2011

Laminaattia

Laminaatille laitetaan siis suurin osa alakerrasta. Pesutilat, kuisti ja wc laatalle. Muuten kaikki laminaatille. Alkuperäisen suunnitelman mukaan keittiöön ja, ehkä myös eteiseen olisi tullut laattaa, mutta päädyttiin ensin "kokeilemaan" laminaattia. Syynä se, ettei oltu ihan varmoja mitä niihin tiloihin halutaan ja millä tavalla ne käyttäytyy arjessa. Laminaatti on oletettavasti tarvittaessa helpompi vaihtaa laattaan kun toistepäin;).

Löydettiin raksamessuilta jo joskus ihan projektin alkuaikoina meille tuleva laminaattimerkki ja malli. Se kirjattiin ylös kuvastoon ja kuvasto on onneksi säilyny tallessa tämän parin vuoden ajan. Kyseltiin tarjouksia Quick-Stepin laminaatista, mallina vanha tammi tumma. Tämä olisi tullut kahdesta reunasta viistettynä.


Tarjouksia kierrellessä kuitenkin mieli muuttui ihan pikkasen. Malli pysyi samana, mutta kuvio muuttui homage pinnaksi eli valmiiksi kulutetun näköiseksi. No kuka ny haluaa valmiiksi kulutetun näköisen lattian? ME! Homage pinta teki myös sen, että päätettiin jättää kalliit reunaviisteet välistä kun ne osoittautuivat aikamoisiksi hinnan lisääjiksi eikä ne kulutetusta pinnasta erottuisi niin vahvasti. Nyt siis tuleva lattia on Quick-Stepin Eligna laminaattia ja malliltaan: natur tammi homage öljytty. Mallipala näyttää tältä..


Kilpailutuksen tuloksena sai taas ihmetykseksi todeta, että pieni paikallinen oli kannattavampi isoja rautakauppa ketjuja vastaan. Laminaatit tilattiin siis Lempiväri Oy:n kautta ja ne odottavat tällä hetkellä asennusta. Yritin kyllä eilen isännälle ehdottaa, että olisi kokeeksi paketti lattiaan levitelty, mutta vielä on kaikki paketit kiinni. Jännää aikaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti