sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Kevättä odotellessa

Pakkanen ajoi nyt meidätkin tontti hommien osalta kotiin. Viikolla oli niin paljon muuta puuhaa, että juuri ja juuri saatiin laina biilillä puutavaraa tontille jatkoa odottelemaan. Loppuviikon isäntä teki paljon palkkahommia ja kaiken kukkuraksi venäytti selkänsä. Sunnuntaita onkin sitten vietetty sohvalla pötkötellen ja nakkikseen ulkoillen. Itsekin olen ehtinyt lataamaan akkuja. Heiluttamaan hiukan puikkoja, lukemaan muutaman lehden ja ennen kaikkea seuraamaan suomalaisten menestymistä olympia jääkiekossa. Huomenna olisi töissä tiedossa päiväkodin olympialaiset. Täytyypi toivoa, että pakkasherra suo mukavan ulkoilu kelin.

Laitanpa vielä muutaman kuvan valmistuneista sukista. Nämä siniset sukat osoittavat hyvin sen miten en ole ennen saanut edes yhtä sukkaa valmiiksi asti. Jossain tarmon puuskassa olin ne ainakin kymmenen vuotta sitten alottanut ja nyt ne löytyi saarenkulmalta vaatehuoneen perukoilta. No nyt ne mukavasti lämmittävät meikäläisen jalkoja.

Myös nämä pikku töppöset olin jo aloittanut aiemmin. Silloin en vielä yhtään tiennyt kuka ne tulee saamaan. Nytpäs tiedän kenen pikkuisia ne varpaita ne saavat ensi talvena lämmittää=)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti