sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Ihanaa ystävänpäivää!

Olen muka ollut niin kiireinen, etten tänäkään vuonna saanut muistettua ystäviä, jollain kivoilla ylläreillä. Aloitin kyllä, mutta en saanut valmiiksi. Ehkä sitten ensi vuonna. Vaikkakin miksi se pitäisi olla aina vaan 14.2 kun ystäviä muistaa. Ehkä voisin laittaa postia matkaan hieman myöhemminkin:)

Viimeinen viikko on mennyt taas aikamoista kyytiä. Viime viikonloppuna suunnattiin nokka kohti turkua, jossa tytöt suuntas viettämään lauantaipäivää kaupungille ja isännät punttitreenille ja avantouimaan Ruissaloon. Ilta "kruunattiin" Turkuhallissa TPS-Ilves matsilla. Sunnuntaipäivä ihmeteltiin rakennus- ja sisustusmessuilla. Tuntui jotenkin, että tänä vuonna oli tosi paljon enemmän väkeä liikkeellä kuin viime vuonna. Niin esittelijöitä kun messukävijöitä. Aika huojentavaa oli silti kävellä nyt monen sellaisen pisteen ohi mistä on jo ratkaisut tehty. Esim. kattomateriaalit ja lämmitysmuodot ja järjestelmät. Tosin viime vuoden messujen aikaan ei vielä tiedetty edes, että milloin aloitetaan ja mihin ja mitä rakennetaan. Monta päätöstä on tässä välissä ollut tehtävänä. Sen verran messuilta jäi käteen, että huomenissa pitäisi olla tulossa kylään Skaalan edustaja tekemään tarjousta ikkunoista ja ovista. Jälleen siis edessä vaikeita päätöksiä ja valintoja.

Mahdollisuuden tullen ollaan myös viikon aikana iltaisin suunnattu tontille. Muoveja ja papereita ollaan yritetty autotallin varaston seinille saada. Aikamoista ähellystä ja meikäläinen joutui antaamaan jo yhtenä iltana erävoiton pakkaselle kun en enään pystynyt sormiani määräämään. Täytyykin tästä suunnata toppahousuja korjaamaan, että ne vielä tämän talven toivottavasti viimeiset pakkasviikot lämmittäisivät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti