lauantai 19. joulukuuta 2009

Valkoinen joulu:)

Höh ja kuvat meni tietenkin väärään järjestykseen. Siispä höpötän ensin hieman pienemmästä rakennuksesta. Piparitalon osat antoivatkin odottaa kokoamista aika kauan:) Eikä ulkonäkö ole ihan sitä mitä olisin toivonut, mutta ehkä se niin on että harjoitus vasta tekee mestarin. Tämä talo päätyi eilen työpaikalleni päiväkotiin tuomaan hieman Joulun tuntua niille lapsille ja aikuisille, jotka siellä joulun ajan hyörivät. Itse olen piiiiiitkästä aikaa LOMALLA!!! Ja loma on erityisen mukavaa viettää kun sain kuulla menneellä viikolla, että työt jatkuu vielä lomankin jälkeen samassa paikassa aina kesän loppu puolelle saakka. JES!


Kotona meillä pöydällä "komeilee" tänä vuonna isännän työvuoro yksikkönsä kanssa=) Talot yms. tein kaupan valmis taikinasta. Jääkaapissa odotttaa nyt leipojaa se toivottavasti parempi taikina mistä tulee pikku pipareita maistiaisiksi. Ehkä. Wallun kanssa valmisteltiin vielä illalla isännän joululahjoja. Toivottavasti ovat mieluisia. Oli viimeinen mahdollisuus tehdä ne salassa kun oli myös isännän viimeinen työvuoro ennen lomaa. Nyt ollaan siis kaikki LOMALLA!=)

Raksakin on nyt ollu pari päivää lomalla karmeen pakkasen takia ja tulee olemaan ainakin joulun välipäivät kun suuntaamme mökille. Toivottavasti ystävien kera. Mutta vihdoin on tämän hetken kuvia tarjolla.

Villat odottavat jo seinään ja kattoon pääsyä. Ennen sitä on kuitenkin sielä monta vaihetta ja porrasta edessä ennenkuin niitä voidaan laittaa. Seuraavana varmaankin taistelemme räystäslautojen kanssa.

Ihanaa Joulun aikaa kaikille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti