sunnuntai 13. joulukuuta 2009

Hieman jo valoisampi joulukuu

Tai ainakin nyt on saatu lunta ja pikkuisen pakkasta:) Raksa hömmat tökkii, mutta tökkiköön. Ajan tasalla oleva kuva pitäisi saada tänne, mutta sitä odotellessa voisi laittaa muutaman taas joulu jutuista:)

Punaiset paneeliverhot koristelin kokeeksi valkoisilla sydämillä, jotka neulahuovutin villasta. Niistä tuli ihan passelit ja saivat luvan jäädä paikoilleen joulun ajaksi.Piparitalo on vielä elementteinä pöydällä. Talot teen kaupan valmis taikinasta kun se on huomattavasti helpommin käsiteltävää ja pysyy uunissa huomattavasti paremmin kuosissaan kun meikäläisen oma tekoinen. Olis niin hienoa osata koristella oikein kauniisti, mutta se vaatisi varmaankin paljon enemmän harjoitusta ja parempia välineitä. Jos tämän saan viikonlopun aikana harjakorkeuteen niin se taitaa mennä ilahduttamaan tällä kertaa Jalavan päiväkodin puutarhureita:)Joululahjoja on myös valmistunut. Ei tosin niin ripeään tahtiin kun olisin tahtonut. Mummelit ja vähän muutkin saa tänä jouluna ikkuna enkeleitä. Muita ei sovi vielä paljastaa. Osa on jo onneksi paketissa.

Kävin etsimässä joulu fiilistä viikon aikana kahdestakin paikasta ja molempiin jouduin hieman pettymään. Tiistaina oli päivähoidon joulukirkko, johon oli saapunut valtavasti perheitä mukanaan parhaimpiinsa pukeneita pikkusia. Seurakunta oli halunnut ottaa päävastuun suunnittelusta ja... Kukaan ei kuullut mitään kun herra edessä päätti olla puhumatta mikrofoniin ja laulut joita laulettiin oli virsiä, joita kukaan ei esilaulanut. Kerrassaan lapsilähtöinen tilaisuus:(
Toinen tapahtuma oli Jämin joulukylä johon itsepäisesti halusin paikalle viimein isännän vastahakoisuudesta huolimatta. Odotin tunnelmallista perhetapahtumaa, jossa olisi myynnissä kivoja joulujuttuja. Ennen kaikkea erilaisia ideoita käsillä tekemiseen. Noh, paljon oli kaikenlaista ja melkoista markkina humua. Tarjolla oli jos jonkinmoista krääsää ja joka pöydällä apajaiset. Pääosin tarjolla oli villasukkia ja leikkokakkuja. Lähdin tyhjin käsin. Että sellaista..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti