tiistai 1. joulukuuta 2009

Synkkä Joulukuu

Pimeää ja pimeää ja hiukan lisää pimeää. Ainakaan ilma ei edes auta joulufiiliksen kehittymistä. Mutta eiköhän se sieltä pikku hiljaa nostele päätään. Tontilla tökkii vaihteesta. Ulkoseinät on paneloitu ja ikkunat on paikallaan, mutta siinä se sitten onkin. Tämä kovin pimeä aika tuntuu vaikuttavan siihenkin, ettei mee kun hermot silmä kourassa väsätessä. Noh eiköhän se tästä taas. Pitää vaan yrittää osata hieman höllötä ja odottaa talven taittumista. Ai niin ja onhan siellä jo villat odottamassa sitä päivää, että päästään sisähommiin.

Edelleenkin on ollut innostusta iltaisin vielä pieneen näpräämiseen. :) Lähinnä tulevaa Joulua ajatellen. Ihan pakko oli laittaa kuva viime jouluna Lidlistä ostetusta joulukaktuksesta, joka oli kesän aikana jo monta kertaa suuntaamassa roskikseen onnettoman ulkomuotonsa takia. Ehkä noin 6 uuden mahdollisuuden antamisen jälkeen se näytti tänään tältä. En siis ehkä olekaan aivan toivoton viherpeukalo hommissa:P



Iltojen näpräyksen tuloksena on syntynyt myös joulukortit vuosimallia 2009. Kerrankin ajoissa. Jospa kotiseuduille jouluksi palaavat ystävätkin ehtis ne saamaan sopivasti ennen joulun viettoon lähtöä..



Isännän toive joululahjakin valmistui menneellä viikolla. Se on toki jo paketissa. Pitäähän sen olla salaisuus. Kuvia sitten myöhemmin. Tuossa jokin aika sitten löysin hamsterista 2 euron tarjous lankaa ja kun tarjolla oli vielä lemppariväriä niin päätin tehdä siitä itelleni kaulahuivin töihin. Hyvin näkyy sopivan viime talvena syntyneisiin lapasiin:)


Palaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti