lauantai 23. helmikuuta 2013

Ronsu veljekset

Useamman viikon olivatkin veljekset työn alla, mutta tänään ne julkaistiin. Veljeksistä pilvinen kun matkasi kummipoikamme 1v synttäreille lahjaksi. Kivat oli synttärit! Herkuteltiin, höpöteltiin ja ihmeteltiin lasten touhuja. Aatu kunnostautui hali ja pusu rintamalla jälleen;) Niin taisi juhlat miehen virtaa viedä, että laittoi oikein sohvalle oikoseen ennen saunaa. Sitä näkyä, kun ei meillä ole usein koettu!

Veljekset ovat jälleen yhteistyön tulosta kuvittajan kanssa. Kuvittaja itsekin on hurahtanut niin ompeluun, että mahtaakohan ehtiä piirtämään enään olleskaan=) Meikäläiselle taitaa kyllä tulla nyt tauko aplikointiin ja otan välistä jotain muuta paininjalan alle..

Sovituskuvien ottaminen oli kyllä taas oikein show. Sisälsi itkua, huutoa, kiukuttelua ja hermojen menetystä. 
Mutta siinäpä muutama kaiken tuon välissä napattu=)

1 kommentti:

  1. Voi että, kun niistä tuli söpöt! Kyllä kuvittaja vielä voi piirrellä, ei pysty itse tekeen niin paljoa kun haluais.. Jotain kuvia ois valmiinakin.
    Itsellä nyt työn alla eka papana, hämähäkinseitillä ja irrotettavilla ja vaihdettavilla saaliseläimillä.. Ja takana vaanii tietenkin itse hurja hämis :-) Pientä haastetta näin ekakertalaiselle...

    VastaaPoista