tiistai 19. heinäkuuta 2011

Raksa päivitystä

Tontilla on siis tapahtunut taas paljon viime postauksesta. Tässä hieman päivitystä. Iskä ehti ennen sairalaan lähtöä hommailla tontilla ja mm. paneloida kuistin seinät ja katon. Näihin tuli samaa koristepaneelia ja samalla maalilla ja värillä kuin muualla on katossa. Paneelit maalattiin vielä kertaalleen paikallaan. 


Tällä viikolla keittiön kaapit ovat löytäneet paikoilleen. Tähän seinälle, jonka toisella puolen on kodinhoitohuone kerättiin kaikki vesipistettä tarvitsevat ja muutenkin "sottasemmat" toiminnot. Tämä siksi, että puuhellan taaksen muurattu seinän pätkä suojaisi näkymää hiukan eikä tarvitsisi tiskejä kattella olkkarin sohvalta. Hieman korkeampi huonekorkeus mahdollisti yläkaapit säilytystilan lisäämiseksi. Tässä kuvassa ne ei tietenkään näy.. Tällä seinällä koko tason kattaa "tiskiallas". Altaina kaksi normaalikokoista allasta, jotta kattiloiden tiskaus sujuisi mukavammin;). Vasemmassa nurkassa, ikkunan vieressä on kolo astianpesukoneelle ja tason päällä mikrolle. 


Vastakkainen kulma onkin sitten lähes täynnä kaappia. Tässä näkyykin myös yläkaapit. Ilmettä hieman keventämään ujutetaan tappeihin avohyllyt kun ensin keksimme mistä ne tehdään.. Taso on tummanruskeaa puujäljitelmä laminaattia. Kaappien asennus sujui mukavasti. Ovien säätämisessä suoraan onkin vielä hommaa. Onneksi keittiön toimittaja lupasi sen tulla tekemään. Lisäksi kahden laatikon etulevyt oli väärän kokoiset ja jääkaapin päällyskaappi oli liian kapea. Nämä hoitunevat toimittajan kesäloman jälkeen. Tällä hetkellä ainakin ollaan keittöön kovin tyytyväisiä. Aikahan sen sitten näyttää miten toimiva siittä tuli..


Kodinhoitohuoneen ja kylppärin välinen ovi on etsattua lasia. Joten valon pitäisi kulkee siittäkin läpi, mutta ihan kaikki ei näy kuiteskaan;)


Saunaan on asennettu lasiseinä. Seinä haettiin Kauhajoen Lasikolmiosta eräänä hikisenä päivänä, jolloin jalat turvotti ja vatta supisteli;) Mukana tuotiin myös toinen samalle paikkakunnalle matkalla ollut lasiseinä. Reissusta selvittiin ja seinät säilyi ehjänä. Tuo seinähän on siittä erikoinen, että jouduttiin kiinnittämään sen toinen reuna keskelle ikkunaa. Saas nähdä mitä tuo ikkuna tykkää olla saunan puolella. Sauna on myös paneloitu. Paneelit käsiteltiin Sauna-Sasulla, jonka värin nimi haihtui justiin mielestä.. Näytti käsitellessä ihan lilalta, mutta nyt seinässä ihan hyvältä.=) Saunan kattoon asennettiin kuittuvalot kattoon. (Vaikka sellaisia ei pitäny meille tulla koskaan..) 7valoa ylälauteen yläpuolelle ja yksi laisiseinän lähelle. Yksinäisen piti tulla kiukaan päälle, mutta jo paikalleen asennettu ilmanvaihto putki sen esti.


Näkymä saunasta kylppäriin. Katto samaa kuin seinäpaneelit.

Taas näyttää jo paljon valmiimmalta. Tästä on hyvä jatkaa.=)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti