keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Arki

Arki on palannut tähänkin tupaan. Iskä on palannut töihin ja tontille sorvin ääreen. Sitä myötä me ollaan opeteltu Herkkulaisen kanssa kaksin oloo. Tottahan Wallu on meillä seurana myös pierunkäryineen.=) Pikku hiljaa yritetään saada arki ja rytmit rullaamaan.

Tontilla on edistytty kuulumisten mukaan erinomaisesti menneen viikon aikana. Täytyypä yrittää loppuviikosta kameran kanssa siellä pyörähtää. Viikon vitutus on myös koettu, kun isäntä sanoi yhtäkkiä ehtoolla juurikin näin: "Ai niin. Joku on viime yönä piirtäny pakettiauton oveen pillun kuvan." Meni hetki kun kelasin sanomaa ymmärtääkseni sen sisällön. Siis meidän Helmen? Mihkä oveen? Millä?.. Illalla kävin koiran kanssa lenkillä ja silloin vasta käyrä nousi kun sen näin. Puol ovee oli sitten käytetty tämän "taidokkaan" maalauksen alustaksi ja kirkkaalla srpay-maalilla! Tässä parhaillaan arvon lähteäkö poliisisedille kantelemaan vai ei..

Niin ja sitten se tämän postauksen pointti alunperin piti olla raportoida valmistuneesta käsityöstä. Tämä valmistui kyllä jo ennen Herkkulaisen syntymään. Poju on kuvassakin vielä masussa=).  Valmistunut on Mummelille syntymäpäivälahjaksi annettu hartiahuivi. Malli viime syksyn Novita lehdestä ja lankana novitan Softy. Huivista tuli ihanan pehmoinen, mutta virheen sattuessa purkaminen oli hankalaa. Lankaa kului 202g.

Viimeistelyä mökillä.

Valmis huivi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti