perjantai 8. heinäkuuta 2011

Herkkulainen

On vallannut meidän koko ajan ja elämän<3. Blogissakin tulee siis jatkossa olemaan lisääntyvässä määrin muutakin kuin raksajuttuja. Eilen oli viikko synttäripäivä. Kasassa jo 3 kokonaista viikkoa! Hitsi vieköön kun aika alkaa juoksemaan. Alku on ollut hyvin erilainen mitä odotin. Niin positiivisessa kuin hieman negatiivisessakin mielessä. Äiskä on parannellut synnytyksessä saatuja haavoja ja saanut hieman hitaamman alun arjen syrjään tarttumisessa. Mutta onneksi jotain positiivistakin, ehkä juuri tästä johtuen isukki on saanut oikein tehoalun ja pärjännyt loistavasti. Tarvittiin isukki kotona melkein koko kolmen viikon ajan, joten raksa on saanut odottaa. Tällä viikolla on pikkuhiljaa taas hommia käynnistelty. Niistä myöhemmin..

Hermannin kanssa kotona ollessa on ollut aikaa myös pikkuisen nukkuessa uppoutua aina hetkeksi blogi maailmaan. Raksa, sisustus ja käsityöblogien lisäksi on kas kummaa tullut vietettyä tovi lapsiperheiden arjesta kertovissa blogeissa. Erityisen mukavaa on ollut lukea Lapsellista blogin juttuja. Mietteet ovat osuneet monesti niin hyvin yksiin. Esimerkiksi tämän viikko äitinä postauksen mietteet olisivat voineet olla melkein suoraan meikäläisen suusta. Viikko äitinä postaus löytyy täältä: http://sascian.blogspot.com/search?updated-max=2011-06-30T16%3A57%3A00%2B03%3A00&max-results=5 . Voi, että kun itsellä olisi sana yhtä hyvin hallussa ja pystyisi tunteensa ja ajatuksensa noin ymmärrettävästi sanoiksi ja lauseiksi muotoilemaan.

Herkku kasvaa, syö ja nukkuu. Päivät läpeensä. Hieman myös kitisee ja murahtelee kämpän lämmön kohotessa helle lukemiin. Muutana ilta ollaankin lähdetty jo evakkoon jonnekin. Raitista ilmaa haukkaamaan ja hieman "viilentymään". Tälläkin viikolla on ilmeisesti tiedossa loppuviikko hellettä. Voipi olla, että muutama ilta tulee evakossa vietettyä, ettei Herkuleksen tarvi takatukka hiessä murista. 

 (kuva laitokselta)

Meillä pätee hyvin sanonta rakkaalla lapsella on monta nimeä=) Tähänkin postaukseen niitä taitaa mahtua jo aika monta. Hermanni, Herkku, Herkkulainen, Herkules. Ristiäiset ovat jo kovasti suunnitteilla. Monia jo jännittääkin mikä pojan nimeksi ristiäisissä paljastuukaan.. Pääseekö Hermanni osaksi nimeä? Vai hyväksytäänkö papparaisen ehdottama Sulo osaksi nimeä? Saas nähä. Pidetään jännitys yllä aina ristiäispäivään saakka;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti