tiistai 28. joulukuuta 2010

Päivitystä vielä tämän vuoden puolelta..

Kohta on vuosi 2010 pulkassa. Nyt jos lähtee taaksepäin miettimään niin aikas paljon ollaan saatu aikaiseksi. Enkä oikein tiedä kannattaisiko tätä ääneen lausua, mutta ehkäpä jo ensi vuoden aikan päästäisiin muuttamaan:) Tällä hetkellä näyttää siis tältä. Märkätilojen lattiaan on vedetty viemärit, eristetty styroksilla ja jollain hieman kovemmalla levyllä sekä raudotettu valua varten.


Lisäksi lattiaan on vedetty lattialämmitysputket ja asennettu kurasyöppö, joka sijoittui kodinhoitohuoneen oven viereen. Lattia olisi valua vaille valmis, mutta pakkaset tuottaa päänvaivaa ja pitkittää valua...


Lattialämmityksen jakotukit, jotka jää kodinhoitohuoneen kaappien alle.


Muualla kämpässä näyttääkin sitten tältä. Lattiassa on kerros kipsilevyä, jonka päälle on asennettu lattialämmitys putket. Ja meillehän tulee vesikiertoinen lattialämmitys, joten lämmin vesi niissä olisi tarkoitus virrata. Putket on asennettu 20 cm jaolla ja ne on kaikkiaan alakerrassa 11 piirissä. Esim. kodinhoitohuone omanaan. Lattiat on vieny jo tähän mennessä paljon aikaa ja vaivaa ja hermoja ja rahaakin. Monivaiheisen toteutustapansa takia. Toivottavasti se kantaa hedelmää tulevaisuudessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti