lauantai 1. tammikuuta 2011

Uusi vuosi ja uudet kujeet

Viime vuoden vaihteessa tekemäni lupaus piti hyvin kaksi ehkä kolme kuukautta. Siloinhan lupasin pitää itsestäni parempaa huolta. Alkuvuodesta kävin parturissa ja kuumakivihieronnassa ja jopa raahasin itseni nenä lääkäriin ja ostin kuntokeskuksen kymppikortin, mutta siihen se jäi. Syksyn myötä se huolenpito on rapistunu entistä heikommaksi ja siitä taitaa muistuttaa jo kolmas "kausisairaus". Se on jo paljon meikäläiselle! Hyvin alkanut nenäasioiden hoito jäi puolitiehen, hammaslääkäri on edelleen tilaamatta ja kymppikortista on käytettynä tasan yksi kerta ja kerran olen siihen jo jatkoaikaakin pyytänyt.=( Se, että olen jättänyt itsestäni huolenpitämisen retuperälle on syksyn myötä alkanu väkisin vaikuttaan myös korvien väliin. Tämä taas on näkyny siinä, että turnauskestävyys niin rakennuksen, partiojuttujen kuin koti elämisen ja olemisen kans on aika minimissä. Tuntuu, että työpäivän aikana annan itsestäni kaiken ja kotiin päästyä ei ole enää yhtään yrittämisrippua jäljellä. Mutta koska nyt alkaa uusi vuosi niin alkaa myös uusi nousu. Tai se on ainakin tavoitteeni ja lupaukseni tulevalle vuodelle. Täytyy alkaa vain kaivelemaan ja hakemaan niitä pieniäkin positiivisia arjen juttuja ja raksan kanssakin pikkuhiljaa antaa itselle mahdollisuus siirtää ajatuksia jo mahdolliseen muuttoon ja hieman "tavallisempaan" arkeen. Tuntuu, että olen tässä pienen "lomani" aikana ymmärtänyt sen pikku hiljaa, että kaikkeen ei tarvitse pystyä ja ehtiä. Riittää kun yrittää parhaansa=)

Erittäin positiivista on se, että meillä on vihdoin kodinhoitohuoneessa, kylppärissä, saunassa ja autotallissa LATTIA!!  Uuden vuoden aaton kunniaksi pihaan hurautti betoniauto kyydissään viis kuutioo betonia. Ihan ongelmitta purku ei tapahtunut, koska -15 astetta tuotti hieman päänvaivaa, mutta loppu viimeksi homma luonnasi ja lattiat saatiin valettua. Kovan liipausurakan jälkeen jätettiin puhaltimet tohottamaan ja toivottiin parasta. Päivän aikana sää suosi meitä hieman ja pakkanen laski -5 asteeseen. Ainakin tämän päiväisen katsauksen perusteella homma on onnistunut. Toki vieläkin pakkanen saisi hillitä hermojaan ja pysyä järkevissä lukemissa. Kuvassa lattiaa talon sisältä. Miehet ehti kokeileen jo kaatojen toimivuuttakin;)


Myös muun alakerran lattiapinta-alan kanssa on edistytty. Kuvaus hetkellä löytyikin pläntti mistä näkyy hyvin meneillään olevat työvaiheet. Lattialämmitysputkien väliin on palasteltu  ja liimattu kipson tarkotukseen tehtyjä kipsilevyjä. Taitaa olla useamman tuhannen palan palapeli valmiina.. Lopuksi pienimmätkin raot ja välit täytetään Kiillon lattialämmityslaastilla. Tähän päälle tuleekin sitten vielä yksi kipsilevykerros kinnitysaineiden kera ja sitten onkin enää vuorossa laminaatti=).


MUKAVAA ALKANUTTA VUOTTA KAIKILLE!

3 kommenttia:

 1. Positiivisia ajatuksia sinne :) Paljon ootte saaneet aikaan ja paljon on vielä tehtävää, mutta uskon, että se kaikki on sen arvoista.
  Toivoisin, että voisin jotenkin auttaa, mutta eipä taida musta paljon olla apua ennen loppusiivousta, ajatuksissa olen kuitenkin koko ajan mukananne....
  YOU DO YOUR BEST JA GOD WILL DO THE REST :)

  VastaaPoista
 2. KOSKA ON TALKOOT?? Ollille ostetaan oma vasara...;)

  Juha

  VastaaPoista
 3. Täytyypi tuossa kesämmällä pitää kunnon talkoot;)

  VastaaPoista