perjantai 3. joulukuuta 2010

Päivitystä

Pitkästä aikaa hieman päivitystä missä mennään. Kuvat on aika synkän ja olemattoman näköisiä. Aina pimeellä otettuja. Nykyään tuolla raksalla tuntuu olevan aina pimeetä:( Jos vaikka siitä alottaisi, että alakerran ikkunat on paikoillaan ja tiivistettynä. Lähes kaikki alakerran ulkoseinät muovitettuna ja koolattuna. Niihin siis tulossa vielä kerros villaa.nyt on alkanut näyttämään siltä, että yritetään saada alakerta muuttokuntoon ja vasta sitten paneutua yläkerran valmistumiseen..


Piipun, takan ja puuhellan pohjat on valettu. Tosin vielä on pieni pelko persiissä, että joudutaanko homma ottamaan uusiksi kun heti valun jälkeen iski vuosisadan kovimmat marraskuun pakkaset. Lämppärit on nyt huutanu yötä päivää, jotta saataisiin valut pelastettua.


Välikatto on koolattu ja villotettu, että saataisiin lämpö pysymään alakerrassa.


Lattioihin on laitettu ristiin koolaus ja villotattu vielä 10 cm kerros villaa. Tämän jälkeen vuorattu bitumipaperilla ja laudotettu. Seuraavana vuorossa levytys ja lattialämmitysputkien asennus.


Tällä hetkellä työstetään märkätiloja ja niiden pohjaksi valettavaa laattaa sekä kaikkee mitä tulee lattialaatan sisään. Esim. viemärit ja lattialämmitysputket.


Hiukan taas harmittaa tieto, että pitkäkyntiset on jälleen liikkeellä ja ovat iskeneet toiseen kylällä sijaitsevaan raksaan kalliitten seuraamuksien kanssa. Taas hiipi mieleen pelko siitä, että ne taas meillekin löytävät ja viime talven fiilikset moisista vierailuista.. Ei auta kun toivoa, että saataisiin hommailla rauhassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti