tiistai 5. lokakuuta 2010

EDISTYMISTÄ

On tapahtunut paljon ja aika sen kuin kiitää vaan eteenpäin. Tauti onneksi on selätetty ja vauhti sen jälkeen on ollut aikasmoista. Tässä hieman raksa päivityskuvia, jotka ovat kylläkin jo parin viikon takaa:(

Talon etupuoli on saanut hieman ilmettä kun kuistin runko ja kattorakenteet lyötiin pystyyn. Kuistilla siis jo myös aluskate päällä.Ulkoseiniä tehtiin seinä kerrallaan valmiiksi. Ensimmäisenä valmistui päätyseinä, johon laitettiin siis ensin 150 parocin punaraitavilla, siihen päälle parocin kovavilla tuulensuojalevy ja vuoraukseksi 9 tuuman hirsipaneeli, joka on lähtöisin paikalliselta höylääjältä, käsitelty kyllästeaineella ja maalattu Tikkurilan Winhalla, joka on sävytetty Hiisi nimisellä sävyllä.Sama seinä talon sisäpuolelta katsottuna.


Tässä vaiheessa oli muurattuna ja muutama rivi tiiliseinää, jotta saatiin lattianiskat hyvin istumaan paikoilleen. Lattia niskat samaa tavaraa kun mistä on tehty talon runkokin.


Tästäkin tilanteesta on siis otettu jo iso harppaus eteenpäin. Päivitettyjä kuvia vaan ei meinaa vielä löytyä. Isäntä huhkii tontilla ja meikäläinen suuntaa vaihteesta iltavuoroon henkilökunnan puutteen vuoksi. Mukavaa päivänjatkoa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti