maanantai 26. heinäkuuta 2010

Nettipimento

kesti aikas monta päivää. Hommia on paiskittu sitten senkin edestä. Kattotuolit nostettiin onnistuneesti "Hiiappi"-autolla paikoilleen. Illan päätteeksi kulki vielä ajatus sen verran, että huomattiin yläkerran ikkunoidenunohtuneen pihanpuoleisesta julkisivusta. Ikkunat lisättiin piirustusten loppumetreillä, joten ilmeisesti ne olivat unohtuneet rakennekuvista, joiden mukaan kattotuoleja paikoilleen mätettiin. Varsinaisesti vahinko ei ole valtava, koska kyse on lume ikkunoista, mutta harmittava, koska ikkunat on tilattu ja jo valmistettukin ja tulossa tontille muutaman viikon kuluessa. No ehkäpä niille löytyy jotain käyttöä. Muutamaa kattotuolia siirrettiin kuitenkin sen verran, että vielä on mahdollista hommata uudet välipuulla olevat ikkunat jos niin tahdotaan. Seuraava päivä kuluikin telineitä vielä hieman korkeammaksi rakennellessa ja perjantaina reivailtiin kattotuoleja suoraan.



Mukana hommissa tietysti myös tonttikoira Wallu, jonka kanssa täytyy välillä käydä viereisellä metsäautotiellä jaloittelemassa. Wallu pitää myös jännitystä yllä katoamalla aina välillä piha piiristä kun huomaa, että keskitytään aivan johonkin muuhun kun hänen touhuihinsa. Vielä se ei ole onneksi päätynyt naapurin lehmä laitumelle mäyskimään.

Viikonloppuna ollaankin sitten rakenneltu päätyjä ja päätyräystäistä vesikattoa varten kuntoon. Aikamoista kiipeilyä, mutta saatiin kun saatiinkin homma sunnuntaina kuntoon. Seuraavaksi olisi vissiinki  vuorossa yläkerran ulokkeen/parvekkeen katon ja seinän rakentaminen. Tänään täydennettiin jälleen puu varastoja ja vietettiin ansaittua koti-iltaa pyykkiä pesten.

1 kommentti:

  1. Hei Tessa! Kiitos sähköpostistasi. Ilmanmuuta voit linkittää blogini!
    Energiaa ja iloista mieltä rakennuspuuhaan! :)

    VastaaPoista