sunnuntai 8. elokuuta 2010

Kohta alkaa jo todenteolla jänskättämään

Nimittäin ne ihanat juhlat mitä vietetään ensi viikonloppuna.. Mutta tontillakin on tapahtunut paljon!! Kattosaatiin kokonaisuudessaan valmisteltua aluskatetta varten. Isoin työ oli kuvassa näkyvässä "erkkerissä", jonka korotetun katon alle pitäisi tulla sitten joskus arki olohuone. Kattotuolit erkkerin päälle väsättiin ite. Runkona kertopuupalkit


Ja nyt on jo aluskate päällä ja siis runko sateelta suojassa:) Valtava työ pinnistys varsinkin isä puolellani, jolle omat työpäivät mukaan lukien tuli  muutaman viikon ajan 14 tuntisia päiviä, mutta eipä olla enään ihan joka sateen armoilla. Toivota sopii vaan, että isommat trombit kiertäisivät tontin kaukaa. Niitä kun on täälläpäin pyörinyt tuhoisin seurauksin. Pysyisivat koivut pystyssä ja muovit katolla. Aluskatteena käytettiin Leku kondenssialuskatetta. Jiirikohtiin aluskatteen alle tehtiin kolmen 3+3 laudan levyinen peti. Ruoteet on kakkoskakkosta 27cm jaolla.


Itsellä on ollut paljon hommia ja mietittävää juhlissa. Huomenna vuorossa kakkutalkoot ystävän kanssa. Ennen päätöstä tehdä juustokakkuja itse juhliin, tein pakastustestin. Tuloksena oli ihan hyvin säilynyt kakkú. Päälle mahdollisesti hyydytettävä kiille tosin kannattaa tehdä vasta ennen tarjoilua. Menee muuten vetisen ja suttuisen näköiseksi. Hieman jänskättää myös uudessa työpaikassa aloittaminen. Saapi nähdä mitä kaikkea viikko tuo tullessaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti