sunnuntai 19. heinäkuuta 2009

Hiljaa hyvä tulee

Kai se on vaan uskottava ja luotettava otsikon sananlaskuun. Postaukset harvenee ja lyhenee entisestään. Täytyy tässä joku ilta rustata oikein kunnon tilanne kartoitus. Tällä hetkellä päällimmäisenä mielessä on huomen aamuna vihdoin pidettävä aloituskokous. Kaupungintalolla aamulla klo. 8 kuullaan painavaa sanaa meidän tulevasta rakennusprojektista eli ts. ei mitään hajua mitä kokous pitää sisällään.

Tänään vietettiin koko päivä tontilla heiniä niittäen ja kahvia juoden. Ensisijainen tarkoitus oli mennä kaivurin avuksi pohjien kaivuuseen. Kaivuri ilmestyi tontille viiden aikaan iltapäivällä, mutta kuski tuleekin vissiin vasta huomenna. Toivottavasti.

Enään ei kyllä jaksa edes ihmetellä sitä, että hommat ei suju niinku niitten on olettanu sujuvan. Se tuntuu nyt olevan meidän kohdalla enemmänkin sääntö kuin poikkeus. Aika pitkälti ollaan luovuttu jo ajatuksesta, että vielä tämän kesän aikana saataisiin talo vesikattoon asti. Nyt tähdätäänkin enemmälti sitten autokatoksen työstämiseen ja keväällä hyökätään talon kimppuun. Harmittaa, mutta minkäs voit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti