perjantai 24. elokuuta 2012

Kettu Repolainen

Niin oli vaan alettava ompeluhommiin kesken kiireisen työviikon kun iski valtava inspis. Olin jo aiemmin ostanut turkoosi-valkoraidallista trikoota paita värkiksi ja mielessäni näin siinä ketun aplikoituna. Mistään en vaan löytänyt mieleistäni kettua. Oma peukalo kun on keskellä kämmentä tuon piirtämisen suhteen. Keksinkin pyytää apuja luovaakin luovemmalta työtoverilta, ystävältä, joka poikiensa kanssa innostui suunnittelemaan mitä ihanampia kettuja toteutettavaksi. Näistä ainakin ensimmäisenä pääsi toteutukseen pystyhäntä kettu. Ideanani oli, että kettu jatkuisi paidan edestä takakappaleelle ja siellähän se nyt luikkii;). Ihan pakko oli blogata likainen käytössä ollu paita. Ja vieläpä keskeneräinen kun innostuksissa jäi toisen puolen poskikarvat tikkaamattaa=)


Voi, että kun voi ihminen olla taas ilonen onnistumisestaan! Ja mikä parasta yhteistyö saa jatkoa sillä monta ihanaa ideaa odottaa paperille luonnosteltuna toteuttajaa;)

6 kommenttia:

 1. voi että nää on hauskoja, missä kuva jatkuu toiselle puolelle! Hyvännäkönen kettu ja paita.

  VastaaPoista
 2. Onpas suloinen kettu!
  P.S. Bloggerin sanavahvistukset on aika hankalia, kun ei meinaa saada niistä mitään selvää, kommentoijille olis helpompi että olis käytössä kommenttien moderointi sanavahvistuksen sijasta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä=) Nyt pitäisi olla helpompi kommentoida. Oon törmänny ite samaan juttuun ja sit on kommentti jäänyt antamatta kun hylkää muutaman kerran..

   Poista
 3. voi mikä lutuinen ketturepolainen!!

  VastaaPoista