maanantai 16. heinäkuuta 2012

Elokuva elämys

Piitkästä aikaa. Lupasin viedä miehen synttäreitten kunniaks leffaan ja syömään amarilloon. Johan oli vissiin edellisestä leffasta käynnistä ehtiny vierähtämään aikaa kun kahdesta lipusta sai maksaa 24e!! Hinta oli ehtiny välis nouseen 3e/lippu. Aikamoista! Kaiken lisäks tarjonta ei ollu mitään parasta, mutta kun kerran oli päätetty mennä niin sitten kans mentiin.=)  

Miehen valinta:

Lumikki ja metsästäjä
                                                                          Snow White and The Huntsman (2012)
 

 

 Lumikki herää henkiin kauniimpana ja uljaampana kuin koskaan eeppisessä fantasiaseikkailussa. Kristen Stewart (Twilight-elokuvat) on Lumikki, jonka kauneus on uhka maata otteessaan pitelevälle pahalle kuningattarelle (Oscar®-voittaja Charlize Theron). Ilkeä hallitsija lähettää metsästäjän (Chris Hemsworth, Thor 3D) surmaamaan Lumikin, mutta tämä jättääkin tytön henkiin ja opettaa hänet tarttumaan miekkaan ja lähtemään taisteluun maan kohtalon puolesta. Lumikin lumovoima ja rohkeus saavat valtaansa myös prinssin (Sam Claflin, Pirates of the Caribbean: Vierailla vesillä). Tämän täysin uudenlaisen Lumikki-tarinan takana ovat Liisa Ihmemaassa -elokuvan tuottaja Joe Roth ja Sam Mercer (Kuudes aisti). Elokuvan on ohjannut mainoselokuvien parissa kannuksensa kerännyt ja visuaalisesta otteestaan tunnettu Rupert Sanders. Teksti täältä.
 
Ensimmäinen ajatus oli mahdanko pysyä penkissä hereillä kahta tuntia. Fantasiat kun ei oo mun vahvinta lajia. Yllätyin kuitenkin postiviisesti. Eikä unikaan meinannut ees tupata silmään. Tarina oli jo lapsuuden sadusta tuttu ja ihan kivasti rinnastettu. Hieman kun olisi vielä luonnottomuuksia poiminut pois olisi tämä ollut varsin kelpo pätkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti