maanantai 24. lokakuuta 2011

Terassit

Terassit alkaa pikkuhiljaa hahmottumaan ja Aatukin on nukkunut ensimmäiset päikkärit takaterassilla vasaroitten paukkeessa. Terasseille tulee myös tiilikate ja takateraasin päälle yläkerran parveke.


Terassin laudotus on ruskeeta painekyllästettyä puuta.Tällä hetkellä on työnalla  kodinhoitohuoneen oven kohdalle tuleva vilvottelu terassi. Muut pihahommat jätetään suosiolla ensi kevääseen ja kesään.


Sähkärikin poikkesi menneellä viikolla yhtenä iltana. Harmin paikka vaan, että ehtii vasta ensi viikolla seuraavan kerran..

5 kommenttia:

 1. Kuinka iso talo tuosta tulee? Tai siis montako huonetta ja neliötä?
  Voi en malta odottaa että itsekin saisi jo toteuttaa kaikkia unelmatalohaaveita, valita tapetteja ja parketteja yms. :)

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Muutetaan toivottavasti Jouluksi alakertaan, jossa on n. 100m2 ja sitten jatketaan yläkertaa valmiiksi. Yläkerran kanssa sitten joskus melki 170m2. Tosi stressaavaa ja ahdistavaa aikaa on kyllä välillä ollu kun yritetään tehdä mahd.paljon ite. Aatun syntymän jälkeen oon ollu aika vähän ite raksalla ja yrittänyt antaa aikaa pojalle.

  Alakerrasta ollaan yritetty tehdä neutraali, ettei vaan alkais jo pian joku päätös ärsyttääm.=) Ylös sitten vähän enempi kuosillista tapettia ja laattaa yms. Ootan jo kovin sitä, että olis mahdollista hankkia tyyliin sopivia kalusteita ja sisustusjuttuja. Alkuun mennään hyvin pitkälti jo olemassa olevilla. Raha kun ei ainakaan meillä kasva puussa, vaikka tontilla olis tilaa kasvatella;)

  VastaaPoista
 4. Tuli niin monta kirjotusvirhettä pikakirjotuksella, että piti ottaa uusiksi=) Ja piti vielä vastata, että ylös tulee 3 makkaria ja alas "perushuoneitten" lisäks työ/kirjastohuone, jota käytetään eka makkarina.

  VastaaPoista
 5. On ainakin tilaa! :D
  Ja uskon kyllä, että on rankkaa aikaa ja varsinkin, kun pikkuinenkin tarvii oman huomionsa.

  VastaaPoista