tiistai 11. lokakuuta 2011

Lahjuksia

Käsitöitten teko ja kaiken muun  oman näpertäminen on kyllä ihan minimissään tällä hetkellä. Mieltä lämmitti kuitenkin se, että sai kahdellekin ystävälle antaa synttärilahjaksi jotain omatekemää.=)

Hanna sai lahjaksi mohair-langasta isoilla puikoilla neulotun kaulahuivin, johon lisäsin päihin muutaman vaalenasinisen helmen. Huivista ei tullut tietenkään ihan sellainen kun piti, mutta toivottavasti jolloin tavalla saajaansa lämmittää=)


Malli: Omasta päästä
Lanka: Novitan Rose mohair valkoinen
Lankaa kului: 42g

Elisa taas on mieltynyt kaikkiin kivikuvioisiin juttuihin, niin novitan lehdessä kiinnitti huomioni kattilan alunen, joka näytti erehdyttävästi yhteen liimatuilta kiviltä. Siis ainakin lehdessä. Huopanen langasta neulottiin putkea, täytettiin vanulla ja lyötiin pesukoneeseen huopumaan. Pesukoneessa pallot pyöri kahteen kertaan ja silti tästä tuli aika massiivinen kattilan alunen.=) Yhden pallon annoin jo Wallun leluksi kun en saanut sitä sopimaan. Wallu tykkäs pallosta ihan mielettömästi!

Ennen huovutusta..


Ja huovutuksen jälkeen.


Malli: Novitan lehti
Lanka: Novitan Huopanen, väreinä: Päkä, Liinu ja Piki
Lankaa kului: Päkä 52g, Liinu 65g ja Piki 52g

Yhteenlaskettuna lankaa on siis kulunut tänä vuonna valmistuneisiin siis jo 1504g=) Toki on sitä tullut aika paljon jo jemmaan hamstrattuakin.. Vielä kun löytäisi ajan niiden kutomiselle ja virkkaamiselle ja korttiaskartelulle ja... ja.... ja... kaikelle muulle kivalle! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti