keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Mä tein sen!

Nimittäin elämäni ensimmäinen oma tekemä villapaita on valmistunut. Haukkasinkin sitten heti kerralla oikein kunnon palan ja tikuttelin isännälle hänen kauan haaveilemansa Jussi-paidan. Jussi-sukat sai joululahjaksi jo pari vuotta takaperin. Paita on kyllä ollut työn alla pidempään, mutta sain jostain innostusta tikutella ja viimeistellä sen nyt kerralla loppuun. Aika ylpeä oon aikaan saannoksestani, vaikka ei olekaan mikään aivan muotovalio=) Kasvuvaraa näyttäisi olevan ainakin ympärysmitan osilta, mutta ittepähän saaja kokonsa valitsi. Ehkäpä saadaan myöhemmin kuvia paidasta myös omistajan päällä;)


Hieman harmillisesti loppui punainen lanka kesken ja jouduin sitä lisää ostamaan. Luonnonvalossa erottuu väriero hihojen ja miehustan välillä hieman, mutta eipä se ainakaan näissä kuvissa silmiin paista.


Käsityö intoa piisaa muutenkin ja tästä on hyvä jatkaa. Ehkäpä osaksi motivaattorina toimi myös se, että olin päättänyt olla aloittamatta mitään uutta ennen kuin paita valmistuu. Seitsemän veljestä lankaa paitaan kului 720g (ohjeen mukaan 700g). Joten aiemmin valmistuneen Hermannin peiton kanssa lankaa on tikutetta tänä vuonna jo 994g. Huimaa! Melkeinpä pitää laskuri lisätä niinkuin kaikissa kunnon käsityöblogeissa.;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti