torstai 14. huhtikuuta 2011

Väliaikatietoja

Tiilerin rekka hyrnähti pihaan toissa lauantaina ja pudotti kyydistä yhden Oliver- takan ja Hemmo- hellan. Tarvikepaketit odotti pihalla muutaman päivän ja seuraavan viikonloppuna kannettiin takan osat sisään ja lajiteltiin kierros kierrokselta muuraria varten pitkin olkkarin lattiaa. Vielä viikonloppuna näytti tältä.


Ensimmäisenä lyhkäsempänä päivänä aika meni pitkälti valmisteluihin ja takka kohosi vain kolme tiili kertaa. Toissapäivänä näytti tältä. 19 kierrosta takana.


Ja eilen tältä. 27 kierrosta takana ja kaksi vielä tulossa lisää korkeuteen. Eilen oli jo muutama kierros ulkokuortakin. Ihan jännittää miltä tänään näyttää päivän päätteeksi=) Jotenkin se oma takkakin tuntuu paljon konkreettisemmalta vasta kun sen näkee.


Makkarin ja olkkarin katotkin on jo puoliksi paneloitu. Vielä on silti paneeleissakin hommaa puolet on oksalakkaamatta ja maalaamatta vielä. Yritin niitä eilen hieman töitten päälle käsitellä, mutta kovati tuo viikoilla 33 porskutteleva Hermanni masussa alkaa painamaan ja on samalla syönyt äipän rautavarastoja niin . että tuppaa silmäluometkin painamaan normaalia enemmän. Mutta eiköhän tässä vielä hetki johonkin pystytä. Voipi olla, että blogigin aktivoituu hiukan kun meikäläinen joutuu luovuttamaan yhä enemmän fyysisistä hommista. Ai niin ja kuvissa seinissä oleva maali on pohjamaalia. Ihan puhtaan valkeiksi eivät jää.Laattamatka porin kaakelikeskukseen tehtiin myös viime viikolla ja kodinhoitohuoneen alustava suunnitelma hyrähti sähköpostiin eilen. Niistä myöhemmin lisää. Nyt ollaan kuitenkin kuumeisesti odoteltu ulko-ovia. Toimitus Skaalan ovista luvattiin viikolla 14 (joka oli siis viime viikko). Sopimusta tarkastellessani huomasin kuitenkin, että olihan siellä merkintä +/- viikko, joten vielä on pari päivää plus viikkoa jäljellä. Sen jälkeen taitaa kyllä olla linjat kuumana.. Jeld-Weniltä tuleva ulko-ovi tilattiin paria viikko aiemmin ja siitä oli eilen tullut tieto, että ovi on saapunut paikalliseen Rautiaan. Ehkäpä se saadaan tontille jo tänään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti