sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Viikonlopun viettoa!

Tänä viikonloppuna ei ole tontilla hommailtu. Isäntä on ollut töissä ja muu aika onkin vietetty tavalla tai toisella allekirjoittaneen syntymäpäiviä. On ollutkin oikein mukavaa ajan kanssa kahvitella ystävien ja perheen kanssa. Sain lahjaksi ikioman Nintendo Wiin (ja ikää oli..). Nyt onkin sitten mennyt pari iltaa sillä mätkiessä. Sain jo käteni niin kipeäksi, että luovutin. Isäntä vielä jatkaa ja rikkoo ennätyksiään. Mukavaa vastapainoa tontilla hytisemiselle.:) Ensi viikonloppuna olisi tarkoitus vielä vähän jatkaa irtiottoa ja suunnata laivaristeilylle syömään ja rentoutumaan.

Vaikka viikonloppu on huilittu niin viikolla on jotain pientä väkerrelty. Koolattu ja villotettu varaston kattoa ja tehty reikä kyseiseen kattoon, jotta toiseen kerrokseenkin saisi jotain säilöttyä. Eteneminen ei tällä hetkellä päätä huimaan, mutta ehkä tässä vaiheessa onkin hyvä ottaa hieman löysemmin rantein. Toivottavasti reilun kuukauden kuluttua ollaankin sitten paahtamassa jo talon merkeissä. Lunta vaan tosin satelee koko ajan lisää. Täytyypi toivoa, että tässä tapauksessa uusi lumi on vanhan surma.

Viikkoja sitten meillä kävi Skaala ovien ja ikkunoiden edustaja tekemässä tarjouksen "huippu" energiatehokkaista ovista ja ikkunoista. Ollaankin nyt yritetty saada tarjouksia kilpailevilta tahoilta. Reagointi pyyntöihin ei ole taas ollut kovinkaan nopsaa ja ehdittiinkin jo ajattelemaan, josko homma kulkee samalla tavalla kun putkitöiden tarjouskipailun kanssa. Ajan kanssa tarjouksen on tehnyt nyt Pihla-ikkunat ja huomenissa pitäisi Domuksen edustajan tulla tänne meille tarjousta tekemään. Saas nähä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti