keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Missä mennään?

Päivät on kulunu harmituksesta selviytymiseen ja uusien työkalujen kohlimiseen. Kaikenmaailman ilmoituksia on saanut naputella ja kuitteja viedyistä tavaroista etsiskellä. Tässä ei taas voi muutakuin todeta, että asiallinen kirjanpito olisi paikallaan, mutta kun se meinaa vaan aina välillä päästä rempsahtamaan. Noh, ehkä sen edestä tekee hiukan töitäkin jos saisi viedyistä tavaroista jonkinlaista korvausta.

Ajattelin laittaa muutaman tilannekuvan siitä mihin päästiin ennen taukoa. Isäntä on touhunnut kattojen koolauksien kanssa. En oikein vieläkään ymmärrä millä se on ne itekseen saanut kattoon lyötyä, mutta siellä istuvat. Sekä varaston puolen sisäkatto, että katoksen puolen katto on nyt koolattu. Myös viimeiset ulkovuorauslaudat lyötiin seinään katoksen puolelle. Hieman jäi paneeleita uupumaan. Ne saadaan sitten joskus myöhemmin seinään.


Timo kävi myös tontilla viime sunnuntaina pitkästä aikaa. Hieman jännitt, että kuinka iso osa meidän kokasteluista saa purku tuomion, mutta pääasiassa saatiinkiin ohjeita miten tästä jatkaa.:) "Buderus" päätti myös alkaa taas yhteistyöhön ja kuljetti reilun kuukauden matkalla olleet kipsilevyt tontille asti. Saatiinpa kyytiin vielä hieman puutavaraakin. Taitaa olla viimeisiä hetkiä taas kuljettaa tavaraa isommalla autolla ennen kuin tämä lumimäärä muuttuu loskapaskaksi. Nyt on siis taas tiedossa iltapuhdetta tontilla oikein urakalla.
Ai niin ja kuultiin myös, että ollaan saamassa jo heti pian uusia naapureita:P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti