torstai 26. huhtikuuta 2012

Yksi luettu kirja lisää..

Ja bloggeri yrittää saada elämän hankalaksi uudella asullaan=( Mutta kirjaan!


Käsittelee lähinnä alle kolmevuotiaiden lasten päivähoitoon menoa. Lähinnä siitä näkökulmasta miksi alle kolmivuotiasta ei pitäisi viedä hoitoon. Ainakaan päiväkotiin.. Laittoi kyllä miettimään niin ammatillisesti kun äitinäkin..

2 kommenttia:

  1. .. Monesti itsekin miettinyt (äitinä ja työn puolesta), mikä oikeesti Oikeesti on alle 3v:lle se parhain vaihtoehto. Itse tein aikoinani sen ratkaisun, ettei meiän kumpikaan lapsi ole ollut päiväkodissa! taloudellinen tilanne vaati kuitenkin että jotain oli tehtävä ja alotin sitten perhepäivähoitajan työn. Päivääkään en oo katunu. Olen edelleen "kotiäiti", meillä vaan käy aika paljon lapsikavereita kylässä leikkimässä (ja toki joutuu siis ammatin kannalta välillä kiristämään erjen rutiineja, kaikkea samaa ei voi tehdä vapaalla ku hoitopäivinä..) :D Pistän kyllä kirjan ylös, jos sen vain meiän kirjastosta löydän niin ehdottomasti luen! :D Aurinkoista vappua!

    VastaaPoista
  2. Juu kannattaa kyllä lukaista. Teksti on pitkälti tylsää tutkimustulosta, mutta silti mielenkiintoista. Oon nyt ollut aika tasan vuoden kotona ja jotenkin jo kaipaan sitä työympöaistöä. Pojua en silti millään haluis vielä hoitoon. Kunnioitettavaa kyllä miten jaksat kotona hoitolasten kanssa. Ja raksa hommat ja kaikki. Vaikka teillä ne taitaa olla paremmalla puolella jo=)

    VastaaPoista