tiistai 1. marraskuuta 2011

Kirja suosittelu!

Tosi vähän oon ehtiny mitään lueskelemaankaan, mutta säännöllisesti tulee silti raahattua jotain kirjoja kirjastosta kotiin. Usein kirjastoreissun päätteeks joudun jäämään ulos vaunujen viereen odottelemaan heräämistä. Hissittömässä, parvekkeettomassa, neljännen kerroksen asunnossa keskellä cityä kun asutaan. Siinä tulee usein selattua kirjoja paremmin ja jyvät erottuu akanoista. Eräänä kertana selailin tätä:

Ja jäin koukkuun! Kerrankin rehellistä ja suomalaista tekstiä vauvaperheen arjesta. Pystyin samaistumaan melki koko kirjaan.  Välillä meinas tulla itku, mutta paljon useemmin tuli nauru. Myös moneen mieltä askarruttaneeseen juttuun sai täältä voimia. Tosi kivasti kirjoitettu.

Muutama lainaus kirjasta:

VAUVAN RUOKKIMINEN ON NIITÄ ASIOITA, JOISSA ÄITI EI VOI TOIMIA TÄYSIN OIKEIN, TEKI NIIN TAI NÄIN.


ON ERI ASIA AIHEUTTAA TURHAUTUMISTA KUIN TURVATTOMUUTTA.


AINA EI TARVITSE KULLATA MUISTOJA. SEN VOI TEHDÄ IHAN ITSE.

Kirjoittaja pitää myös blogia, johon en ole itse vielä ehtinyt tutustumaan, mutta se löytyy täältä: http://jetlagissa.wordpress.com/

1 kommentti:

  1. Kaikille avoin ja ilmainen kirjasuosittelu (https://kirjasuosittelu.iteco.fi), joka on kehityksessä, ottaa vastaan mielellään kirja-arvosteluita. Viitsisikö vilkaista sitä palvelua, ja ehkä arvostella tuon kirjan sinne. Kaikki sinne jätetyt arvostelut auttavat muita sitten löytämään itselleen sopivia ja mielenkiintoisia kirjoja.

    VastaaPoista