torstai 29. syyskuuta 2011

Aatu 3kk


Varsinaisesta synttäristä on jo 2 viikkoa, mutta onhan se poju vieläkin 3kk;) Touhua piisaa ja entistä enemmän pönötetään pystyssä. Yöt on menny koko ajan rikkonaisimmiksi eikä päivälläkään malteta nukkua enään mitään 2-3h päikkäreitä kuin ani harvoin. Kitinä on yleensä merkki siitä, että Aatu tarttee pienen lataus hetken. Ruokahaluja piisaa ja varmasti pitkälti tästä syystä yölläkään ei malteta nukkua kovin pitkään kerralla. Neuvolassa kun tästä juttelin niin saatiin lupa aloittaa perunan syönti. 1 peruna per päivä. Viikko syötiin pelkkää perunaa, mutta sinä aikana tässä talossa huudettiin varmaan enemmän kuin ekan 3kk aikana yhteensä. Niinpä vaihdettiin porkkanaan, jota ollaan popsittu tällä viikolla. Porkkana näyttää maistuvankin paljon paremmin. Ehkä sitten ensi viikolla koitetaan sekottaa näitä kahta keskenään. Ihmeen nuivasti ne tuntuu suhtautuvan velliin neuvolassa. Sanoi, ettei suosittele vaan ennemmin pottua. Noh, eilen illalla maisteltiin velliä hiukan kaikkien lähipiiristä kuultujen kommenttien perusteella. Saa nähä auttaako..


Vauvauinnissa ollaan polskittu jo useamman kerran. Se kyllä palkitsee aikaisen aamunousun kun näkee, että toinen nauttii. Aatu on ryhmän pienimpiä ja sippaakin sitten jo usein pukemisvaiheessa. Ensimmäiset sukelluksetkin on tehty.=) Entistä enemmän naureskellaan, hymyillään ja otetaan kontaktia muihin ihmisiin. Omat kädetkin on löytyny. Nyrkki tai peukku on  jatkuvasti suussa!
Aatu 3kk
6705g
62.7cm

3 kommenttia:

 1. Miksiköhän ne neuvolassa ei siitä vellistä tykkää? Sehän kuitenkin täyttää vähän paremmin kuin pelkkä maito, mutta sitä saa helposti syötyä pullosta.
  Ei meillä velliä juoda, kun maitoa tulee itteltä ja soseet maistuu niin hyvin, muttaa oon kyllä niitä ajatellut, että jos pian alkais antaa aina velliä iltapalaksi niin sais ehkä yösyötö venytettyä aamuun.
  Meillä syödään kans vieläkin nyrkkiä aivan hirveästi. :)

  VastaaPoista
 2. Pienenä vinkkinä, kokeilkaa bataattia perunan sijaan :) Se on hieman vatsaystävällisempää, maistuu paremmalta ja se menee tosi hienoksi soseeksi.

  VastaaPoista
 3. Satu: Ilmeisesti neuvolatäti oli sitä mieltä, että on turha antaa lehmänmaito proteiinia kun ollaan täysin tisuteltu tähän asti. Nyrkkeihin laitan väliin rasvaa ja tumput hetkeksi kun on niin kovalla kulutuksella.=)

  Onnenhippuja: Kiitti vinkistä. Mielessä on kyllä bataattikin ollut. Ajattelin vielä ensi kokeilla sekottaa perunaa ja porkkanaa=)

  Terv. Tessism, joka ei muuten pystynyt vastaamaan kommentteihin..

  VastaaPoista