sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Vihdoin sain ladattua kuvia!

Taasen on ollut pieniä kuvien lataus ongelmia, joten päivitysväli on päässyt harmittavan pitkäksi. Raksalla on tapahtunut vaikka mitä ja hieman positiivisempi mieli alkaa valtaamaan sydänalaa=)

Seinät on saatu muurattua. Kuvassa saunan ja kodinhoitohuoneen välinen seinä.


 Ja eteisen  ja kodinhoitohuoneen välinen seinä. Ilmastointi miesten piipahdettua paikalla totesivat, että saatte jo alennusta vakuutuksesta kun on märkätilojen seinät tiilestä. Enpä ole moista kuullut, mutta täytyypi ottaa selvää..


Myös puurunkoisten väliseinien tolpat on pystyssä. Alkaa huonejako hahmottumaan.


Keittiön ja ruokailutilan jakava seinänpätkä tuettiin metalliaisalla kattoon ja lattiaan, jonka jälkeen pääty valettiin umpeen.


Muuratut seinät on tasoitettu..


Muutamaankin otteeseen. Olkkarin seinä näyttää nyt.


Ulkoseinien villotus ja koolaus alotettiin tänään. Ennen tätä asennettiin myös sähkökippoja niin muurattuihin seiniin kun muuallekin ja kippojen välit johdotettiin.


Tänään nostettiin myös takapihalle suuntaavia ikkunoita, koska ne olisi muuten jääny lattian "sisään",


Nyt olisikin sitten taas monta päätöstä ja hankintaa edessä. Ulko-ovet puuttuu vielä kokonaan. Mielikuvan mukaisten pariovien löytäminen on osoittautunut taas hieman hankalammaksi tehtäväksi ja tietenkin ne maksaa rutosti paljon enemmän kuin tuiki tavalliset ulko-ovet. Pitäisi päättää myös takka ja hellamallit sekä viimeistellä keittö ja kodinhoitohuoneen kalusteiden suunnitelmaa.

Lisäksi tontille odotellaan ilmastointi miehiä, joiden piti tällä viikolla hommansa hoitaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti