sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

Meillä on lupa!!!

Rakennuslupa päätös saatiin 28.5. ja vielä ilman minkäänlaisia vastalauseita:). Lupa asia onkin sitten melkein ainut juttu mikä on sujunut kerrasta niinkuin on luvattu. Kaunpungin talolta sanottiin että asian käsittelyyn menee kaksi viikkoa jos kaikki paperit on kunnossa. Tasan kaksi viikkoa ja luukusta putkahti ihanaa postia.

Kaikki muu sitten onkin hieman tökkiny. Kaivuria ootettiin kolmisen viikkoa tontille. Tässä ajassa tapahtui jo kertaalleen firman vaihto. Tällä hetkellä maansiirtohommia hoitaa Ruuhimäki oy. Hiekat ja maat kuljettaa Tutti. Oksat ja kannot on pinottu kasoihin odottamaan Biowatin hakua, joka taasen on kiinni tieliittymän valmistumisesta. Liittymää varten saatiin tontille perjantaina12 metrinen teräksinen rumpuputki (josta pitäis mahtua jo kulkemaan). Tämäkin toimitus vaati kahden päivän kyttäyksen ja huolen. Teräkseen päädyttiin, koska betonirenkaat olis ollu vaikeammin asennettavia ja loppu viimeks jopa hieman kalliimpia. Täysin uuden putken myötä saadaan säilytettyä myös vanha liittymä pellolle. Tontilla oottaa myös jo 3 kuormallista hiekkaa putken asentamista ja tien tekoa varten. Toivotaan, että se lähipäivinä saataisiin kuntoon.

Tällä hetkellä päänvaivaa on aiheuttanu myös lvi-suunnitelmat ja urakoittein kilpailuttaminen. Suunnitelmien saanti viivästyi myös luvatusta ja vielä puuttuu sähköiset versiot joita olen jo mennyt tarjouksien laskijoille lupaamaan. Nekin saisivat jo olla matkalla. Ettei kohta jo iske iso kiukku päälle.

Paljon on silti positiivisiakin asioita tapahtunut. Huussi näyttää vielä entistäkin paremmalta ja tonttia komistaa kauan kaivattua työmaaparakki. Lisäksi kaupungin miehet (pitäisi tulla) maanantaina merkitsemään nurkkakohdat. Toivottavasti sen jälkeen päästään vihdoin perustuksia alottelemaan. Hommia löytyy toki paljon muitakin. Mm. linjapukkien tekoa ja rakennustavaroitten kilpailuttamista. Että semmoista..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti