sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Hiihtolomareissun touhuja

Tänä vuonna tehtiin pikkuinen hiihtolomareissu Aatun kanssa kaksin. Päivästi ajettiin Tiinan ja Peten luo Laitilaan katsastamaan uutta kotia ja kasvavaa masua. Hieno koti, hieno huone ja hieno sohva, niinku Aatu huokaili heti sisään päästyään. Ilta meni herkutellessa, takapihan leikkipuistossa leikkiessä, tomi traktoria katsoessa, saunoessa ja Hertan kanssa touhutessa.


Aamulla ajeltiin Turkuun, jossa tehtiin heti aamutuimaan reissun ainut shoppailu stoppi lelukauppaan. Matka jatkui jälleen Kaarinaan, jossa juuri oli kotiutunut Otto-poika äitinsä kanssa puolivuotisneuvolasta! Oton kanssa oli vähän vaikeaa ensin leikkiä kun toinen tuntui vielä niin pieneltä, mutta pikkuhiljaa homma lähti käyntiin. Myös täällä ehdittiin leikkimään Meri - koiran kanssa hakuleikkejä. Kuulumisten vaihtoa ja herkkuja masuun. Taas oli hyvä jatkaa matkaa. Matka jatkuikin kohti Sastamalaa. Takapenkiltä kuului tasainen unituhina koko matkan ja äiskä kerkesi kuuntelemaan Ruotsi-Suomi jääkiekkopelin  kaksi ekaa erää. Perillä ehdittiin jännittämään viimeinen erä Ellen ja Asserin kanssa. Tällä pysähdyksellä päästiin kokeilemaan myös lelukaupan tuliaisia. Miten se tulipalo sattuukin olemaan aina keittiössä? ;)


Kotimatkalla kuunneltiin repeatilla Pikku Myytä ja vielä olisi pikku-ukko tahtonut poiketa Papparaista moikkaamaan, mutta äiti käänsi jo Passatin nokan kohti kotia.

 "Kiva reissu ja kivat leikit" -Aatu

lauantai 15. helmikuuta 2014

Yläkerta työn alla

Kaksi vuotta on asusteltu uudessa kodissa ja tässä välissä tehty puuvarastoa, pihaa ja terasseja yms. taloa viimeistelty ulkoapäin. Loppusyksyksystä alkoikin sitten yläkerran puurtaminen.. Nyt on ulkoseinät eristetty ja koolattu. Katto eristetty ja koolattu. Lattia levytetty ja lämpöputket vedetty ja massotettu. Osa väliseinien rungoista on pystyssä ja osa levytetty.

Ja yläkertaanhan on tulossa.. 

Vanhempien makkari 

Kylppäri, jonka vieressä näkyy porrasaukko.

Lasten makkarit.

Arkiolkkari.

Ja vaatehuone, jonne saan tuohon ikkunan alle oman ompelupisteen. <3 br="">