sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Rypsipelto

On se vaan mukavaa asua maalla;)


tiistai 22. toukokuuta 2012

Rannassa

Pyöräretkellä poikettiin läheiselle uimarannalle. Vielä ei ihan uimaan tarjettu vaikka Aatulla hyvä yritys olikin. Tosin vaatteet päällä=)




sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Yläkerta

Raksaakin vaihteesta. Kuvat on jo vuoden alkupäiviltä, mutta melkeinpä samalta siellä näyttää edelleen. Joten ei ihan vielä käyttökunnossa=) Seiniä villotettu. Kattoa vielä pitäisi. Kesä taitaakin mennä pitkälti pihan kanssa painiessa...







lauantai 19. toukokuuta 2012

Aatun touhuja


Ei oo ihme jos tiskikone ei aina tiedä mitä ohjelmaa pyörittäis..


Tuleva rumpali?

Huhuu! Missä Aatu on? Et kai taas mullannu vessassa!

Aatu 11kk. Ei toivottavasti haaveile vielä naimisiin pääsystä;)

torstai 17. toukokuuta 2012

Aatu 11kk


  • Olen löytänyt nappulat! Tiskikone on paras kun se piippaa aina kun painaa. Ääni kirjatkin on paljon kivempia nykyään.
  • Kävelen aina kun saan jostain tukea. Ilman en vielä kahta askelta enempää uskalla.
  • Sain ensimmäisen antibioottikuurini=(
  • Koin myös elämäni ekan vattataudin.
  • Nukun nykyään vaallan äiskän ja iskän välissä vaikka ne välillä yrittääkin siirtää, mut omaan sänkyyn.
  • Tykkään hurjasti keinumisesta.
  • Wallun kanssa ollaan taas parempi kavereita.
  • Minun seurassani ei syödä mitään ilman, että saan jotain omaan suukkuuni.
  • Iltaisin en tahtoisi kadottaa äitiä silmistäni hetkeksikään.
  • Nautiskelen keväästä äitin ja kavereitten kanssa lenkillä. Useimmiten kökötän koko matkan ja ihmettelen ympäristöä.
  • Morjestelen urakalla ja läppäilen yläfemmaa.
  • Kuukauden päästä täytän 1v! Äiti aloitti valmistelut tekemällä synttäripaidan ja huomenna on suunnitlemissa mennä ostamaan kutsutarvikkeita=)

tiistai 15. toukokuuta 2012

Loputkin valmistuneet paidat

 Kaikki paidat kooltaan 80cm. Ekana Liandlon maaseutu trikoosta pitkähihainen. Tuli aika retro;)


 Tokana Gekkon tähdet ja rinkulat lyhyillä hihoilla ja tähti aplkinoinneilla. Harmittaa kun ekaa kertaa käytössä ollessa maisteltiin valmista lasagnee purkista. Meni hiukan paidalle ja siinä on ja pysyy. Ei auttanu tahranpoisto=(


Ja vikana JNY:n pilvitrikoo, josta ei ollutkaan arkistossa kun käyttökuva=)

maanantai 14. toukokuuta 2012

Vuoden mutsi

Ja seuraavaksi lukutuokion helmeksi pääsi niin blogeissa kun vauva-lehdessäkin paljon hehkutettu Vuoden Mutsi. Kirja käsittelee vauva vuotta hieman eri näkökulmasta kun monet muut kirjat. Joitakin jatkuva "negatiivisuus" saattaa häiritä. Myönnettäköön, että paikotellen myös tätä mutsia.. Teksti oli kuitenkin niin osuvaa ja käytännönläheistä, että paikotellen oli hyvinkin helppo samaistua=) Plussaa aivan loistavan hauskasta maatuska kuvituksesta!


Oli tietysti pakko tehdä kirjan lopussa oleva MUTSITESTI, jonka mukaan:

Mutsityyppi: Keskinkertainen.

Olet niin rauhallinen, kuin aloittelija näissä hommissa ylipäätään voi olla. Go with the flow. Et todennäköisesti tiedä, mistä sammas johtuu tai mikä on paras imumateriaali AIO-kestovaippaan, mutta luotat siihen, että elämä opettaa jos on opettaakseen. Keskinkertainen mutsi kampittaa ongelman kerrallaan: google pelastaa jos kavereidenkaan arvaukset eivät vakuuta.
PS. Jos raskausvatsasta jäi muistoksi löysä reppu, käytä hakusanaa ”kauneuskirurgia” ja hanki vatsaasi vetoketju. Se on kätevä hiekkalaatikolla. 

Aika hyvin tuo taitaa pitää paikkaansa;) Testin vois myös tehdä täällä.

sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Ensimmäinen äitienpäivä

Nyt on sekin koettu. Eka äitienpäivä. Kummasti on merkitystä tälläkin päivällä vielä enemmän kuin ennen! Aamusti ei tullut aamupalaa sänkyyn, mutta ehkä syy oli siinä, että iskä pääsi vasta aamulla töistä. Ainakin uskon niin ;). Pienen lahjan sain muruilta, joten muistissa oli. Päivä vietettiin isomummulassa syöden, ulkoillen ja urheiluja seuraten. Jo perjantaista lähtien on poikkeiltu kaikkia mummuja morjestamassa. Ihanaa kun Aatun ekana äitienpäivänä oli vielä kaikki kuusi tallella. Mummi, Mummeli, Mamma, Mummu, Mami ja Pikkumummu <3

lauantai 12. toukokuuta 2012

Ensimmäiset pöksyt ja pipot

Tästä on kyllä jo aikaa, mutta pitäähän nämäkin blogata muistiin.=) Pipoja tuli kerralla heti kolme. Varsinaista kaavaa ei ollut joten kokeilu pohjalla mentiin. Aatulle eka. Ja siitä ekasta tuli tietysti liian pieni. Aatulle toka, joka onnistui pienellä kasvuvaralla. Ja sitten äiskälle kolmas. Pienimmällekin löytyi käyttäjä kun päätin uskaltaa antaa sen ristiäislahjaksi kummipojallemme. Sepäs ei sitten enään kuvaankaan ehtiny.


 Pipolle kaipasin kaveriksi vielä jotain. Rohkeasti siis housuja kokeilemaan ja ihan mukavasti onnistui. Kokona 62, tosin pituutta 68 verran kun saajan äipän mukaan kaikki housut on lyhkäsiä.. Kuvausmalli on kokoa 74/80, mutta hyvin näkyi päälle venyvän. Olipa mukava viedä lahjaksi jotain itse tehtyä.=) Jälki ei tosin oo mitään kaupan laatua..


keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Lisää lukukokemuksia

Olen vihdoin oppinut antamaan hiukan aikaa myös itselle. Niinä päivänä kun saan Aatun kotona rattaisiin päikkäreille olen pyhittäny kokonaisen tunnin itselle. Silloin pitää pysyä paikallaan ja mielellään ei tietokoneen vieressä. Nyt kun kutimet ei jostain kummansyystä niin kauhesti kiinnosta on käsiin eksynyt luettavaa joskus se on lehti ja yhä useammin kirja.

Näihin lähimenneisyyden lukukokemuksiin kuuluu nyt myös Eve Hietamiehen kirja kaksikko, joka on ollut hyvinkin viihdyttävää luettavaa. Paikotellen sain jopa ääneen käkättää kirja kädessä. Onneksi markkinoille pötkähti sopivasti jatko-osa niin ei tarvinnut pitkäksi aikaa jäädä Paavon tulevaisuutta pohtimaan. Kirjoissa kuvataan miesnäkökulmasta pienen pojan elämän alkumetrejä ja myöhemmin tarhaikäisenä. Mitä tapahtuu kun mies jää yksin pienen lapsen kanssa? Lue niin tiedät;)


PS. Kiitos Marille kirjalainoista=)