maanantai 30. maaliskuuta 2009

Tonttikaupat

Nyt ollaan sitten tilan omistajia:) ja urakka alkaa todenteolla. Aamulla juostiin ympäri kylää ja hoidettiin pankkiasioita. Lapsetkin oli ääneen ihmetelly kun pyrhälsin juosten töihin. Paljon me ehdittiinkin! Heti töitten jälkeen oli tietysti pakko lähteä tontille fiilisteleen. Varsin mukavalta näytti kyllä edelleen ja sormet alko syhyämään entistä enemmän.

Talon piirustukset on ollu työn alla jo tovin. Ensimmäisiä versioita lupailtiin jo viime viikolle, mutta kun mitään ei kuulunu isäntä soitteli perään. Keskiviikkona mennäänkin sitte kattoon miltä ne kaikki meidän ideat näyttää yhdessä ja samassa kuvassa. Tarkennuksia ja muutoksia on varmaan vielä tiedossa useempaankin kertaan.

Illalla Jere kävi tuomassa ylläripaketin, mikä sisälsi paljon kaikkea pientä tarpeellista. Tuli hyvä mieli!

maanantai 23. maaliskuuta 2009

Isännän Johtotähti

Ollaan saatu projektin myötä myös uusi perheenjäsen, joka toivottavasti nöyrästi ja tunnollisesti palvelee meitä projektin loppuun saakka. Kyseessä on tämä isännän uusi ylpeyden aihe. 4-litranen Mersu, kopilla ja nostolavalla. Ehkäpä meikäläisen on nyt sitten tinki ajaa se kuorma-autokortti:P



lauantai 21. maaliskuuta 2009

Tontti kiikarissa

Rakennusprojekti on vihdoin saatu käyntiin. Ajatuksen tasolla ollaan jo pitkällä, mutta käytäntö onkin sitten aina hieman eri juttu. Nyt on kuitenkin löydetty molempien vaatimuksia täyttävä tontti. Tontilta löytyy maalaismaisemaa (lehmät käyskentelee kesällä tien toisella puolella), naapurit ei oo kiinni tulevan talon nurkassa ja omaa pihaa ja jopa peltoa on kiitettävästi. Kuitenkin keskustaan on matkaa alle 10 kilsaa, kulkuyhteydet on ok ja tontille loistaa jopa katuvalot;) Lääniä on n.1.3hehtaaria. Vielä ei oo nimiä papereissa, mutta varaus on voimassa. Hieman jo sormet syyhyää päästä puita raivaamaan!